Lelki megalázás

Leírás: (Saját meglátás, saját tapasztalat) A lelki megalázásra szubmisszív beállítottságú embereknek van szüksége. (Nem feltétlenül életmód szerűen alkalmazva) Esetenként a magán életben erősen Domináns személyek is lehetnek, akik alkalom szerűen vágynak a másik oldal megélésére. (Fizika fájdalom okozása nélkül, de erősen kiszolgáltatott állapotban lévő helyzeteket szeretnének). Akik pedig életmód szerűen űzik alapvetően is megpróbálják saját magukat olyan személyekkel körülvenni akik Dominánsabbak, illetve párkapcsolati szinten is jellemző lehet, hogy írányitás alatt áll bizonyos formában. Megalázási formák:

Lelki/Testi megalázás

Leírás: (Saját meglátás, saját tapasztalat) A Lelki megalázásban leírt módszerek kombinálva fizika fájdalom okozással. Szubmisszív/Mazohista beállítottságú személyeknek. (NEM KIFEJEZETTEN VÉRMAZOHISTÁK /leginkább nem/) Mikor a kiszolgáltatott helyzetben lévő személy nem csak lelkileg alárendelt, hanem testileg is. Mikor vágyai közt megmutatkozik pl: egy adott parancs fizikai fájdalom okozással is való nyomatékosítása. Ha nem elég a behódoláshoz a lelki terrorizálás.

Testi megalázás

Leírás: (Saját meglátás, saját tapasztalat) Talán ez a legnehezebb (Nem megtenni). Bonyolult lelkek sokasága fordult meg nálam kik vérmazohisták/szubmisszivek csak vérmazohisák semmi alárendeltség. Ebbe elsőre rögtön bele is lehet kötni, hisz ha valakit véresre vernek az nyilván egy megalázási forma. De egy vérmazohista nem így érzi, nem kevesebb nem alsóbbrendű annál ki éppen testét gyalázza. A fájdalomért jön nem feltétlen szub. Módszerek:

Ezek végrehajtása közben az elözetesen megállapodott kínzási formák bármely lehetőségével élhet a Domináns fél. (Menekülő szó adott/stop/) /De a szadista úgy az igazi, ha ennek használatára nem kerül sor/---> Partnerünket ismernünk kell hozzá, így nem minden esetben érvényes az elöző mondat:)